2012. július 15., vasárnap

Addiszéknál

A hetem elég mozgalmas volt, főleg a kedd, szerda. Egész nap leülni se volt időm, így nagyon vártam a csütörtöki babanetes találkozót.
Nem egészen úgy alakult, ahogy eredetileg terveztük. Úgy volt, hogy többen leszünk, a találkozó helye is változott, volt szó Margitszigetről, aztán a nagy forróság miatt egy plázáról, ahol van babamama szoba is, végül a játszóházban egyeztünk meg.
Majd kiderült, hogy csak mi megyünk, a többiek egyéb okok miatt lemondták. Így az tűnt a legésszerűbbnek, ha odamegyünk Hozzájuk, és majd együtt eldöntjük, mi legyen, sétálunk egyet a környéken, mégiscsak elmegyünk játszóházba, stb.
Aztán olyan jól érzetük magunkat Náluk, a csajok pedig olyan jól eljátszadoztak (3 nap van köztük), hogy nem mentünk sehova. Jól el is fáradtak, és szimultán aludtak egy nagyot, így hagyva nekünk is egy bő órát, amikor a kanapén ülve nyugisan tudtunk beszélgetni. Nagyon-nagyon jó volt :) és a pizza is finom volt! :D

most pedig a képek, egy részét Addisz fotózta, van ami a telefonommal készült, mert a fényképező persze lemerült 2 kép után, úgy tűnik, ez egy ilyen hét:

Jojó nagyon barátságosan fogadta Hangát, megölelte, megpuszilta :)

 Jól eljátszadoztak egymás mellett, időnként egymással, néha ugyanazt a játékot nézve ki maguknak :)



 Anyával képek:


és a végére egy hajpántos (végre kész lett Luca által kért lovas pánt is) :D:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése